ApplePay er her

Apple Pay er lansert i Norge og vil være en del av vår nye betalingshverdag fremover. Men foreløpig så er det mange begrensninger for at du som kunde skal kunne benytte Apple Pay når du betaler. I skrivende stund må du som kunde ha Nordea eller Skandiabanken som din bank og betalingskortet utstedt fra disse bankene. I tillegg støtter ikke alle mobiloperatørene tjenesten heller. Sist men ikke minst så må man ha en iPhone. Pr. i dag så er det derfor svært begrenset hvem som kan ta i bruk tjenesten.

Apple Pay støttes av Verifone sine betalingsterminaler med NFC aktivert allerede på lanseringsdagen. Hvis din mobiltelefon har Apple Pay og du har lagt inn et gyldig kort med de begrensninger som nevnt over vil betaling fungere på NFC-aktiverte betalingsterminaler. Som brukersted trenger du ikke gjøre noe om du allerede har aktivert NFC. Om ikke ta kontakt med Verifone for aktivering. Om du har kjøpt eller leid bankterminalen gjennom oss så gis oss en lyd så skal vi få dette aktivert på kort tid.

Vi er ikke i tvil om at vi i fremtiden kommer til å bruke smarttelefoner til betaling, men vi tror fortsatt at dette ligger frem i tid før det blir vanlig.

0

Start typing and press Enter to search

MELD DEG PÅ VÅRE NYHETSBREV
Motta gode tilbud og hold deg oppdatert på nyheter rundt kasse- og betalingsløsninger helt uforpliktende.
Du kan melde deg av når du selv ønsker!