Bookingsystem B-Susoft

Bookingsystem for tjenesteytere

I samarbeid med Susoft lanseres nyheten B-Susoft – et skybasert bookingsystem tilpasset alle plattformer. Logg deg på med en nettleser på telefonen, PC, Mac eller et nettbrett og du har full oversikt. Dine kunder booker tjenestene via dine nettsider eller Facebook.

Susoft booking er spesielt tilpasset frisører, salonger, spa, massasje, verksteder, tannleger, legekontor, møterom m.fl. Hensikten her er å gi deg en enkel men funksjonell løsning til meget lave kostnader. Benytter du løsningen uten å sende mail eller SMS til dine kundene er selve løsningen gratis. Benytter du vår e-post eller SMS motor, må du kjøpe et antall av disse, som benyttes til å bekrefte kundeavtaler og å purre kundene før avtaletidspunktet. Ønsker du at Norsk Butikkdata setter opp løsningen for deg samt gir deg et gjennomgående kurs tilbyr vi dette til en svært overkommelig pris.

Ha oversikt og kjenn dine kunder

Med B-Susoft har du full oversikt over dine kunder. Når de har avtalt time, hvilken vare eller tjeneste de har bestilt, hvilke tjenester og produkter de har mottatt tidligere og når, hva de har betalt osv.

Løsningen kan leveres frittstående men kan med fordel leveres med vårt kassesystem a-Pos. Fordelene med dette er mange og åpenbare. Kundedata synkroniseres mellom kasse og bookingsystemet. Varer bestilt gjennom bookingen vil automatisk hentes opp i kassepunktet og all kjøpshistorikk lagres i kassesystemet og synkroniseres med bookingsystemet.

Ta kontakt med oss for en demo. Vi tror du vil like det vi viser deg.

Send forespørsel

 

0

Start typing and press Enter to search

MELD DEG PÅ VÅRE NYHETSBREV
Motta gode tilbud og hold deg oppdatert på nyheter rundt kasse- og betalingsløsninger helt uforpliktende.
Du kan melde deg av når du selv ønsker!