Et kassesystem er ikke bare et kassesystem. Et system som er utviklet for frisører vil som regel fungere dårlig i en pub eller bar. Hver bransje har vært sitt eget behov og man bør velge et system som er tiltenkt det miljøet hvor det skal plasseres.

I en bar/pub er det meget viktig at kassasystemet er satt opp slik at det er enkelt og hurtig å bruke. Salg skal kunne gjennomføres med et minimum av tastetrykk. Hastighet og driftssikkerhet er essensielt. En fordel vil kanskje også være at systemet takler integrasjoner mot både stasjonære og mobile betalingsterminaler. Kanskje en grafisk bordplan også for parkering av salg?

Mange har også ønske om integrasjoner mot tappesystemet. At alt som blir tappet overføres automatisk til kassen. I tillegg at systemet holder kontroll på varelageret ned til minste centiliter. Dermed kan suppleringslister kan genereres hver morgen for etterfylling av varer.

Våre kasseløsninger for bar og pub inneholder alle disse funksjonene og en rekke annet. Alt spesialdesignet for å fungere optimalt i et tøft miljø.

Viser alle 7 resultater