Godkjent og funksjonelt kassaapparat

I samarbeid med CHD lanserer Norsk Butikkdata et meget spennende produkt vi vet markedet etterspør. Den nye kassaloven har gjort at de fleste av tradisjonelle kassaapparat er tatt ut av markedet og kun noen få enkle er igjen. CHD6800 MiniPOS er vårt produkt til erstatning for tradisjonelle “knappekasser”. Med et flott design, touchskjerm og mye funksjonalitet er vi trygg på at dette er et produkt mange vil finne svært interessant og vil dekke deres behov. Produktstikkord kan være enkelt, lettlært og driftsikkert.

De fleste kassesystemer og kassaapparat i dag er forbundet med en lisenskostnad. Dette er en kostnad som mange vegrer seg for, og man har ikke behov for de tjenester en lisens innebærer. Derfor lanserer vi CHD 6800 som vil være fri for lisenser. Man står fritt til å tegne eventuelle support- og serviceavtaler.

CHD6800 MiniPOS har mulighet for integrert bankterminal, vekt, skanner m.m. For dem som har enkle behov og ikke et større antall kassepunkter satt i system med sentral rapportering er dette et særdeles godt og rimelig valg. Og et trygt valg. CHD 6800 er godkjent i henhold til den nye kasselovgivningen. Vedlikehold av vare- og menydata gjør man enkelt selv og systemet har en rekke funksjonelle rapporter som kan tas ut i datointervall.

Mer informasjon finner du HER.

Ta kontakt
0

Start typing and press Enter to search

MELD DEG PÅ VÅRE NYHETSBREV
Motta gode tilbud og hold deg oppdatert på nyheter rundt kasse- og betalingsløsninger helt uforpliktende.
Du kan melde deg av når du selv ønsker!