Lojalitetsapp

Gjør det enkelt å bli stamkunde

Innebygget i løsningen er en omfattende kundemodul som gir dine kunder mulighet til å registrere seg og motta de fordeler du gir dem. Opprett kunderettede kampanjer og mål resultatene av disse. 

La kundene opparbeide seg bonuser og fordeler enten de handler på nett, bestiller takeaway, besøker den fysiske butikken eller restauranten, eller bestiller sine varer gjennom QR bestillingstjenesten. 

Få statistikker på hver enkelt kunde (forutsetter at kunden har godkjent dette) og tilpass tilbud til dine kunder på en effektiv måte. 

Vår bestillingstjeneste er en del av programvaresuiten som inkluderer kasser, ulike bookingtjenester, billettmodul, e-handel og bestillingstjenestene. Er kunden opprettet i én av modulene så vil de være innlemmet i alle og du kan gi dem fordeler i en eller flere kundeportaler. La kunden opparbeide seg en bonus på kjøp av varer og tjenester og gi dem anledning til å løse ut bonusen på det tidspunkt du ønsker, eller når bonusen har nådd en viss størrelse. 

Denne type muligheter forbindes kanskje med større kjeder og butikker. Men i Susoft Suite gjøres dette mulig selv om man har et helt enkelt behov uten at det er forbundet med store kostnader.

nettbutikk nbd
Norsk Butikkdata

Fast månedspris - ingen unødige transaksjonsutgifter

Det er mange tilbydere av nettbutikker, bestillingstjenester og TakeAway løsninger. De aller fleste er forbundet med en fast månedspris for tjenesten pluss et transaksjonsgebyr enten i prosent eller i kr. pr. nettordre. Hos oss får du en løsning som gir deg en fast månedspris å forholde deg til. Vi tar ingenting oppå det PSP leverandøren tar (PSP er betalingsformidleren så som Vipps, Stripe, Klarna eller andre). 

Det er ikke uvanlig at leverandører tar 0,5 – 2% av omsetningen oppå PSP kostnadene. Det gjør ikke vi. Vi tilbyr en fast månedspris som er kjent. 

Produkter

Innovative betalings­løsning tilpasset dine behov

Kasse - aPOS

Bestillings­system

Restaurant­booking

Hotell­booking

Avtale­booking

Event­booking

Nett­handel

Kontakt

Ta kontakt for en uforpliktende prat

Vi kommer tilbake til deg snart

Be om Demo

Be om en uforpliktende demo av løsningen

Vi vil komme tilbake til deg så snart som mulig.

Skriv til oss

Ta kontakt for en uforpliktende prat om hvordan vi kan hjelpe deg

Vi vil komme tilbake til deg så snart som mulig.