Brukere av kjøkkenskjermer har stort sett vært forbeholdt fastfoodrestauranter der man har behov for å automatisere og strukturere produksjonsprosessene på en forhåndsdefinert måte. Men dette er i ferd med å endre seg. Stadig flere tradisjonelle restauranter som hittil utelukkende har benyttet kjøkkenskrivere har nå fått øynene opp for fordelene med bruk av kjøkkenskjermer.

Mange tror fortsatt at en kjøkkenskjerm er en erstatning for en tradisjonell kjøkkenskriver. Og på sett og vis er dette korrekt, men et system for kjøkkenskjerm er langt mer enn et visuelt verktøy.

I et godt system for kjøkkenskjermer ligger det både verktøy for produksjonsstyring, produksjonsovervåking og statistikk. De som har tatt slike systemer i bruk sverger til systemet og går aldri tilbake til den tradisjonelle skriveren. Problemet med at bonger forsvinner elimineres og servitørene kan ha oversikt over hvor langt kjøkkenet er i produksjonen og klargjøre for bordservering. Og fordelene er langt flere enn dette.

Kjøkkenskjermer kan også brukes i andre bransjer og kalles da gjerne produksjonsskjermer. Disse er gjerne i bruk i verksteder, hos skreddere og andre.

Norsk Butikkdata har kjøkken- og produksjonsskjermer til både våre systemer for faghandel og våre systemer rettet mot bevertning.

Viser alle 1 resultater

0

Start typing and press Enter to search

MELD DEG PÅ VÅRE NYHETSBREV
Motta gode tilbud og hold deg oppdatert på nyheter rundt kasse- og betalingsløsninger helt uforpliktende.
Du kan melde deg av når du selv ønsker!