Susoft a-POS kassasystem

Kassesystem på den gode måten

Hvorfor velge Susoft a-pos

Mer en 30 års erfaring fra oppsett og utvikling av kassasystemer og butikkdataløsninger har gitt en unik erfaring og kompetanse. Alt dette er bygget inn i det helt nye a-pos kassesystemet og har gitt en helt ny og Androidbasert plattform for kassasystemer. En plattform bygget for fremtiden og med all den funksjonalitet våre kunder trenger og fortjener. 

Vi har et ønske om at våre kunder skal kunne få alt det de trenger fra ett sted, og administrere sine løsninger enkelt fra den plattformen de ønsker. Enten det er fra sin smart-telefon på farten, fra kontoret på PC / Mac, i sofaen hjemme med sitt nettbrett, eller på jobb fra kassen. 

Løsningen har en rekke funksjoner og muligheter få andre har og konfigureres slik at den passer en rekke ulike bransjer. Og man velger de moduler man trenger.

Alt til kjente priser, ingen bindingstider og ingen overraskelser!

Sist men ikke minst – aPOS er en applikasjon og lagrer alle data lokalt om kassen ikke har nettverk. Det betyr at kassen virker offline og du kan selge som før om nettverk eller servere faller ut. Det gir deg sikkerhet og trygghet!

kassesystem for restauranter

Ett system - mange muligheter

Susoft a-POS er ikke bare et kassesystem og har en rekke funksjoner man gjerne normalt oppfatter som flere systemer. I plattformen ligger blant annet bookingmodul, eventplanlegger, billettsalg, nettbutikk, nettside, abonnementsløsninger og en rekke annet nyttig. Her får du alt i én og samme programvaresuite og hvor data utveksles på tvers av de ulike modulene. Vårt mål er at man skal kunne få alt fra samme leverandør samme hva man trenger.

Alle systemer “snakker” sammen og rapporteringene skjer i én nettbasert administrasjonsportal. I tillegg kan alle dine regnskapstall sendes til ditt regnskapssystem for enkel bokføring og oversikt. 

Systemet er mobulbasert og du betaler kun for de funksjoner du ønsker å benytte deg av. Man kan starte i det små og være trygg på at systemet kan utvides til de behov du måtte ha i fremtiden. Alle systemets moduler er i konstant utvikling og utvides i takt med våre kunders behov og de muligheter som nye teknologier gir. 

 

Susoft a-pos - konfigurasjoner

Ett system - ulike oppsett

Kassesystem butikk

Retail

Klær, sko, mote, interiør m.fl.

kassesystem for restaurant

Bevertning

Restaurant, café, bar, kantine, foodtruck m.fl.

Kassesystem Jernvare

Faghandel

Jernvare, møbel, byggvare, verksted, elektro m.fl.

Kassesystem renseri

Renseri

Kassesystem med funksjonalitet for renseri.

Kassesystem Frisør

Tjeneste

Behandlere, frisør, medisinsk, spa m.fl.

foodtruck

Hurtigkasse

Kasser med fokus på hastighet

Kassesystem butikk - selfservice

Selvbetjent

Fastfood, restauranter, selfservice m.m.

Westpay C100

Håndholdt

Kasse og terminal – alt i en og samme enhet.

Dette er eksempler på konfigurasjoner og listen er ikke uttømmende. Kontakt oss og vi setter sammen en løsning etter dine behov og ønsker. 

Kassefunksjoner - et utdrag

G1+ - nettbasert administrasjons­modul

Susoft a-POS kassesystem styres gjennom vår nettbaserte administrasjonsmodul kalt G1+. 100% nettbasert og 100% responsivt design. Det betyr at du kan styre ditt kassesystem fra alle alle flater enten det være seg smart-telefon, nettbrett eller PC / Mac. Så lenge man har nettverk har man full kontroll. Og om kassene skulle miste nettverket vil de fungere som normalt og alle data synkroniseres igjen når nettverk er tilbake. Ingen data tapt. Ikke minst er sikkerheten satt i høystete og våre servere har trippel redundans slik at om en skulle gå ned, være angrepet, vil neste overta. På den måten sørger vi for så høy oppetid som det er mulig å få slike løsninger. 

Tilgjengelighet og sanntidsrapportering gir en fleksibel løsning og man har full kontroll 24/7. Du bestemmer selv hvem du vil at skal ha tilgang til administrasjonsmodulen og hva den enkelte av de ansatte får lov til å gjøre. Det bestemmer du. 

Restaurant

Spesialiserte løsninger for de behov restauranter har.

Restaurant

Restauranter har andre behov enn en faghandel. Derfor leverer vi løsninger som er spesialiserte mot nettopp restauranter og som ivaretar de behov en restaurant måtte ha. Det være seg ulike oppsett for kjøkkenbonger, kjøkkenskjermer og annet.

Faghandel

Butikkdatasystemer tilpasset detaljhandel innen klær, sko, sport, m.fl.

Faghandel

Næringsdrivende innen faghandel som klær, sko, sport, zoo osv vil ha nytte av våre skybaserte butikkdatasystemer for nettopp denne bransjen. Passer for dem med behov for ett enkelt kasspunkt til flere titalls satt i system.

Kantine

Tilpassede betalingssystemer for kantiner der hurtige transaksjoner er nøkkelordet.

Kantine

I en kantine er det stort fokus på transaksjonshastighet. Enten kassepunktet er betjent eller om gjestene betaler en fast pris for besøket. Som for våre restaurantløsninger så er våre kantinesystemer utviklet for nettopp kantiner og har landets ledende aktører i kundeporteføljen.
Produkter

Innovative betalings­løsning tilpasset dine behov

Kasse - aPOS

Bestillings­system

Restaurant­booking

Hotell­booking

Avtale­booking

Event­booking

Nett­handel

Kontakt

Ta kontakt for en uforpliktende prat

Vi kommer tilbake til deg snart

Forespørsel

Send oss en forespørsel

Vi vil komme tilbake til deg så snart som mulig.

Be om Demo

Be om en uforpliktende demo av løsningen

Vi vil komme tilbake til deg så snart som mulig.

Skriv til oss

Ta kontakt for en uforpliktende prat om hvordan vi kan hjelpe deg

Vi vil komme tilbake til deg så snart som mulig.