Avtale­booking

Online avtale booking for dine kunder, mens du får full oversikt, mer salg og enkel administrering

Trenger et bookingsystem som er enkelt, men har mange smarte funksjoner?

Vi leverer et komplett og skybasert system som er en del av Susoft universet, som skreddersys etter dine behov. Vårt bookingsystem integreres enkelt i kassasystem og regnskapssystem. Det tar høyde til type bestilling kunden legger inn (som f.eks. lengden på avtalen for dameklipp og herreklipp, tilleggstid til vask og farging). 

Har dere kun et vaskebord? Da vil ikke systemet dobbeltbooke to kunder for hårvask på samme tid, men tilby neste ledig tid. Smart, ikke sant? Har verkstedet kun en løftebukk på verkstedet? Da vil systemet ta høyde til det og ikke booke to kunder for inspeksjon av understellet til samme tid. Med en smart løsning for avtalebooking slipper dere å bruke timer på manuell booking på telefon og få mer ut av en arbeidsdag.

Frisører som leier frisørstol i en salong og har en provisjonsbasert avtale får ekstra nytte av vårt system, de får enkelt rapportere inntekt fra Susoft avtalebooking. Avtalebooking modul fra Susoft har API-integrasjon, den kommuniserer både med kassasystem og regnskapssystem.

Female Stylist Or Business Owner In Hairdressing Salon Using Digital Tablet To Check Beauty Products

Alt du trenger fra ett sted

Vi har et ønske om at våre kunder skal kunne få alt det de trenger fra ett sted, og administrere sine løsninger enkelt fra den plattformen de ønsker. Enten det er fra sin smarttelefon på farten, fra kontoret på PC / Mac, i sofaen hjemme med sitt nettbrett. Eller på jobb fra kassen. 

Salg av tilleggsprodukter

Systemet lar kunden bestille tilleggsprodukter under bestilling, og ordren overføres til kassasystem og ligger klar til kunden skal betale. Ønsker kunden å kjøpe flere produkter ved betaling? Null stress, systemet er fleksibel og lar dere enkelt gjøre endringer i bestillingen.

Frisør, velvære ++

Spesialtilpassede løsninger for frisører og velvære med integrert sms tjeneste m.m.Frisør, Terapeuter++

Følg opp dine kunder på en effektiv måte. Hold kontakt med dem gjennom sms-tjeneste, nyhetsbrev og lag din egen kundeklubb for dine gode kunder som gir dem fordeler og opprettholder det gode kundeforholdet.

Tjenesteytere

Online avtale booking for dine kunder, mens du får full oversikt, mer salg og enkel administreringTjenesteytere

Gi dine kunder en effektiv opplevelse av virksomheten der systemer holder orden på bestillinger av varer fra kunder, effektive bonussystemer og integrerte vekter for veiing av varer til salgs over disk.

Verksted og Vaskeri

Med en smart løsning for avtalebooking slipper dere å bruke timer på manuell booking på telefon og få mer ut av en arbeidsdag.

Bakeri, kafé & deli

Gi dine kunder en effektiv opplevelse av virksomheten der systemer holder orden på bestillinger av varer fra kunder, effektive bonussystemer og integrerte vekter for veiing av varer til salgs over disk.
Les Mer
Produkter

Innovative betalings­løsning tilpasset dine behov

Kasse - aPOS

Bestillings­system

Restaurant­booking

Hotell­booking

Avtale­booking

Event­booking

Nett­handel

Kontakt

Ta kontakt for en uforpliktende prat

Vi kommer tilbake til deg snart

Skriv til oss

Ta kontakt for en uforpliktende prat om hvordan vi kan hjelpe deg

Vi vil komme tilbake til deg så snart som mulig.