Restaurantbesøk starter med bordbestilling

B-Susoft - Bordbooking

Gi gjestene dine en fin og sømløs opplevelse.

En som starter med den første reservasjonen og avslutter med regningen når måltidet er over. Men du vil også ha funksjoner som hjelper deg med å drive virksomheten din, for eksempel ventelister i sanntid, bord administrasjon, kontaktløse betalinger, et integrert POS-system, innebygde gavekort og beskyttelse mot manglende oppmøte.

Vår innovativ bordbestillingstjeneste som er en del av Susoft universet kan hjelpe deg å tiltrekke og bygge en lojal kundebase.

Med vårt bookingsystem administrerer du bordbooking fra kassasystemet. Bordbooking transformeres til en ordre og ligger klar i kassen til betalingstidspunkt. Bestillingen til kunden registreres på samme ordre. Bestiller kunden på forhånd, men ønsker å bestille noe mer under besøket? Null stress, systemet gir rom for fleksibilitet og du kan enkelt gjøre endringer i bestillingen. Smart, enkelt, sømløst.

kassesystem for restauranter

En ny restaurant?

Har du akkurat åpnet en restaurant og trenger et kassasystem, betalingsterminal, bookingsystem, takeaway løsning og kanskje en QR løsning for kontaktløse kjøp? Få alt på ett sted, med smart integrasjon og enkel administrering. 

Du får én kontaktperson for support - ikke én for hver programvare. Våre kunder setter stor pris på det.

Funksjoner

Produkter

Innovative betalings­løsning tilpasset dine behov

Kasse - aPOS

Bestillings­system

Restaurant­booking

Hotell­booking

Avtale­booking

Event­booking

Nett­handel

Kontakt

Ta kontakt for en uforpliktende prat

Vi kommer tilbake til deg snart

Skriv til oss

Ta kontakt for en uforpliktende prat om hvordan vi kan hjelpe deg

Vi vil komme tilbake til deg så snart som mulig.