kjøkken

Restaurant

Et kassesystem passer gjerne ikke alle bransjer. Et system utviklet for faghandel vil ofte ikke være optimalt for en restaurant. Og visa versa. Dette har vi tatt konsekvensen av og leverer spesialutviklede systemer mot restauranter, kantiner, hoteller og andre innen bevertningsindustrien.

I en restaurant er det egne krav til funksjonalitet så som kassesystem integrert mot bookingssystemet, eksterne bestillingstjenester, splitt av regninger, eget reseptregister, lagerstyring og kanskje også kjøkkenskjermer med integrerte funksjoner for kjøkkenoptimalisering.

kantine

Kantine

Betaling i bedriftskantiner krever at det går unna i betalingspuktet slik at ikke køer hoper seg opp og løsningene kan være mange.

Norsk Butikkdata leverer løsninger som er integrert mot portsystemer, betaling med ID-kort, subsidie- og rabattordninger knyttet opp på firma- / leietagernivå

faghandel konfeksjon

Faghandel

Faghandel dekker en rekke butikkategorier så som klær, sko, sport, gave, interiør med mange flere. Alle gjerne med ulike behov for løsninger for å kunne ha et butikkdatasystem som gjør hverdagen enklere og som støtter opp under driften.

Vi har løsningene for de aller fleste kategorier og skreddersyr hver enkelt løsning etter de behov og ønsker våre kunder måtte ha. Alt fra en enkelt kasse til kjedeløsninger med 100+ kasser satt i system. Gjerne også med integrasjoner mot nettbutikk, regnskapssystemer eller andre tredjepartsystemer.

frisør

Frisør, terapeuter ++

Frisører jobber ofte på provisjon av behandlinger som utføres og salg av produkter, det er derfor viktig at kassasystemet settes opp slik at dette tas hånd om.

kassesystem i pub

Bar og Pub

I en bar/pub er det meget viktig at kassasystemet er satt opp slik at det er enkelt og hurtig å bruke.

Alle salg skal slåes inn fortløpende og derfor er det praktisk at flest mulig varer er tilgjengelig med færrest mulig tastetrykk.

deli

Bakeri, Kafé & Deli

I en kafé, deli eller ett bakeriutsalg er ofte mange varer, varene må derfor sorteres på en logisk og praktisk måte på kassen. Mange av varene selges også ofte, og er derfor tilgjengelig på første siden som hurtigtaster.

RESTAURANT
RESTAURANT
Spesialiserte løsninger for de behov restauranter har.
RESTAURANT
Restauranter har andre behov enn en faghandel. Derfor leverer vi løsninger som er spesialiserte mot nettopp restauranter og som ivaretar de behov en restaurant måtte ha. Det være seg ulike oppsett for kjøkkenbonger, kjøkkenskjermer og annet.
FAGHANDEL
FAGHANDEL
Butikkdatasystemer tilpasset detaljhandel innen klær, sko, sport, m.fl.
FAGHANDEL
Næringsdrivende innen faghandel som klær, sko, sport, zoo osv vil ha nytte av våre skybaserte butikkdatasystemer for nettopp denne bransjen. Passer for dem med behov for ett enkelt kasspunkt til flere titalls satt i system.
KANTINE
KANTINE
Tilpassede betalingssystemer for kantiner der hurtige transaksjoner er nøkkelordet.
KANTINE
I en kantine er det stort fokus på transaksjonshastighet. Enten kassepunktet er betjent eller om gjestene betaler en fast pris for besøket. Som for våre restaurantløsninger så er våre kantinesystemer utviklet for nettopp kantiner og har landets ledende aktører i kundeporteføljen.
FRISØR, VELVÆRE ++
FRISØR, VELVÆRE ++
Spesialtilpassede løsninger for frisører og velvære med integrert sms tjeneste m.m.
FRISØR, TERAPEUTER ++
Følg opp dine kunder på en effektiv måte. Hold kontakt med dem gjennom sms-tjeneste, nyhetsbrev og lag din egen kundeklubb for dine gode kunder som gir dem fordeler og opprettholder det gode kundeforholdet.
BAR & PUB
BAR & PUB
Kassasystem utviklet for bar & pub med med utvidede lagerstyringsfunksjoner.
BAR & PUB
Hastighet og enkelt brukergrensesnitt er nøkkelord for bar & pub med høyt transaksjonsvolum. Våre løsninger er tilpasset tøffe barmiljøer med egnet utstyr og med lagerstyringsfunksjoner som gjør at man har kontroll på varelageret til enhver tid.
BAKERI, KAFÉ & DELI
BAKERI, KAFÉ & DELI
Løsninger utviklet for bakeriutsalg, kaféer og delikatesseforretninger.
BAKERI OG KAFÉ
Gi dine kunder en effektiv opplevelse av virksomheten der systemer holder orden på bestillinger av varer fra kunder, effektive bonussystemer og integrerte vekter for veiing av varer til salgs over disk.
0

Start typing and press Enter to search

MELD DEG PÅ VÅRE NYHETSBREV
Motta gode tilbud og hold deg oppdatert på nyheter rundt kasse- og betalingsløsninger helt uforpliktende.
Du kan melde deg av når du selv ønsker!