Betalingsterminal

Betalingsterminaler - utvalget

Norsk Butikkdata er sertifisert forhandler av Verifone, Westpay og NETS bankterminaler. Vi tilbyr terminalutstyr for alle bransjer og behov uavhengig av størrelse. Terminalene som kan leveres omfatter både mobile og stasjonære betalingsterminaler som kommuniserer via 3G, GPRS, Bluetooth, WiFi eller kablet nettverk. De ulike betalingsterminalene kan benyttes frittstående eller mobilt og enkelt integreres mot alle våre kasse- og butikkdataløsninger.

En av de viktigste funksjonene med våre kasse- og betalingsløsninger er at man enkelt skal kunne plukke opp regninger, splitte regninger og samtidig gi en gyldig salgskvittering (i henhold til ny norsk lovgivning). Dette direkte fra bankterminalene. Dette gir en mer effektiv og fleksibel service og mindre kø ved kassepunktet. Dette løses gjennom Verifones Restaurant- og Print&Go-funksjonalitet. Hos NETS med Pay@Table funksjonen.

Vi har tilbyr også løsninger der man har fullverdig kassefunksjonalitet og bankterminal i samme enhet. En smart alt-i-ett løsning.

Bankterminal Norsk Butikkdata

Den nye teknologien

Vi er inne i en tid med mange nye plattformer for betaling. Vi har bare sett begynnelsen enda. Nye smarte betalingsplattformer er underveis og stadig flere bruker sine smarttelefoner og klokker til å betale med. De yngste er raskest ute med å benytte den nye teknologien, men bruk av kort i tradisjonell forstand vil vare i mange år enda og behovet for en moderne bankterminal er stadig økende. 

Det er viktig for oss og våre kunder at de er oppdatert på den nye teknologien som kommer. Med betalingsterminaler fra Verifone, Westpay og NETS er man trygg på at man har terminaler som er helt i forkant av utviklingen.

Du som kunde bestemmer selv om du ønsker å leie terminalene for kort eller lang tid, eller ønsker å anskaffe terminalen til odel og eie.

Betalingsterminal Verifone V400M

Din terminal har utvidede muligheter

Mange betalingsterminaler kommer med muligheter for utvidet funksjonalitet. Dette er det mange som ikke er klar over. 

Blant annet verdiøkende tjenester i betydningen at bankterminalen kan være et verktøy for innsamling av kundedata for å bygge opp en kundeportefølje, gavekortløsning integrert i betalingsterminalen, kundeklubb og en mengde annet.

I tillegg kan Verifone CM5 med Corego kasseapplikasjon integrert leveres. Da har man kassen og bankterminalen i en og samme enhet.

Hvilken terminaltype skal man velge?

Våre konsulenter er alle sertifiserte på betalingsterminaler og gir alle som henvender seg gode råd og veiledning i det som kan oppfattes som en jungel av mulige løsninger.

Om du forteller deg litt om din forventede omsetning og hva du selger vil vi fort være i stand til å gi deg estimater på kostnader og på bakgrunn av dette gi en kvalifisert anbefaling.

Det meste har en pris og det er derfor viktig å velge den rette løsningen for nettopp din bedrift.

Nettbetaling

Om du har behov for mulighet til å ta betaling gjennom din nettbutikk eller bare sende dine kunder en betalingslink har vi løsninger for dette gjennom ulike løsninger for nettbetaling. Kanskje har du et ambulerende behov for å kunne ta betaling fra dine kunder? For eksempel en levering av en catering. En enkel løsning kan da være å sende kunden en melding til smarttelefonen gjennom en betalingslink. Kunden bekrefter via linken og betaling gjennomført.

Norsk Butikkdata tilbyr foruten egne løsninger for nettbutikker, betalingsløsninger for netthandel i din nettbutikk.

Betalingsterminaler - Priser

Det er viktig at man ikke ser seg blind på prisene for leie eller kjøp av terminaler. Terminaler er forbundet med transaksjonskostnader. Enten kunden betaler med sitt Mastercard eller med BankAxept. 

BankAxept er den alle billigste betalingstypen og koster for en transaksjon på 200,- ca. 25 øre. En transaksjon på et Mastercard koster fort 2,- kr og mer. 

Å velge en terminal som ikke støtter BankAxept kan fort bli veldig dyr i drift. Det kan være fristende å velge en terminal som koster 99,- i leie, men om terminalen ikke støtter BankAxept og har høye transaksjonsgebyrer på andre korttyper så blir terminalen fort veldig dyr i drift. Men for dem som har en veldig liten omsetning, men som likevel har behov for en betalingsterminal, kan dette selvsagt være et alternativ.

Bankterminal Verifone V400C
Betalingsterminal

Priseksempler betalingsterminal

Betalingsterminaler Verifone P400
Verfone P400 Premium - Stasjonær

Fra 389,-

kr/måned eks. mva

Rask terminaltype for integrering mot kasse. 

Betalingsterminaler Nets Lane 3000
Nets Lane 3000
Stasjonær

Fra 389,-

kr/måned​ eks. mva

Nyeste modell fra NETS for integrering mot kasse

Betalingsterminaler V400M
Verifone V400M Premium - Mobil

Fra 445,-

kr/måned​​ eks. mva

Mobil terminaltype. Som standalone eller integrert.

Betalingsterminaler CM5
Verifone Carbon 5 Android - Mobil

Fra 99,-

kr/måned​​ eks. mva

Android betalingsterminal for fremtiden.

Alle våre terminaler leveres ferdig klartgjort og med støtte for BankAxept. Alle leieterminaler har et klargjørings- og oppkoblingsgebyr på kr. 1499,-. eks. mva. Frakt vil tilkomme ved forsendelse. Terminaler kan også kjøpes. Kontakt oss for pris.

Produkter

Innovative betalings­løsning tilpasset dine behov

Kasse - aPOS

Bestillings­system

Restaurant­booking

Hotell­booking

Avtale­booking

Event­booking

Nett­handel

Kontakt

Ta kontakt for en uforpliktende prat

Vi kommer tilbake til deg snart

Forespørsel

Send oss en forespørsel

Vi vil komme tilbake til deg så snart som mulig.

Skriv til oss

Ta kontakt for en uforpliktende prat om hvordan vi kan hjelpe deg

Vi vil komme tilbake til deg så snart som mulig.