Norsk Butikkdata AS er en landsdekkende totalleverandør av butikkdata- og betalingsløsninger og har sitt utspring i og slektskap til KDR Stavanger AS som har vært leverandør av tilsvarende løsninger i en årrekke og har en tung og velfylt referanseliste.

Suksessfaktoren er kunnskap om kundens behov og den bransjen de tilhører, løsningene og teknologien bak. De ansattes bakgrunn som brukere av ulike systemer samt lange erfaring som tilbyder av løsningene gir oss et unikt fortrinn og evne til å sette sammen komplette løsninger tilpasset den enkelte kundes behov.

I vårt produktsortiment finner du solide merkevarer innenfor hvert segment. Vi søker alltid gode og kvalifiserte samarbeidspartnere slik at vi kan yte våre kunder det beste. Både av programvare, maskinvare, service og support.

Vår filosofi er at du som kunde skal kunne konsentrere deg om å drive din virksomhet og ha fokus på drift, så bistår vi med de teknologiske løsningene som optimaliserer driften, sikrer kontroll og tilby verktøy for lønnsom drift.

Kasse- og betalingsløsninger er hjertet i enhver virksomhet som driver med salg. Salg skal kunne gjennomføres raskt og effektivt men samtidig gi full oversikt over varetransaksjoner og statistikker slik at man har kontroll på sin virksomhet. Enten man driver en butikk, restaurant, idrettslag, frisør osv så har vi løsninger som er tilpasset et hvert behov.

Ta kontakt for en hyggelig prat

0

Start typing and press Enter to search

MELD DEG PÅ VÅRE NYHETSBREV
Motta gode tilbud og hold deg oppdatert på nyheter rundt kasse- og betalingsløsninger helt uforpliktende.
Du kan melde deg av når du selv ønsker!