Butikk

Kassesystem for butikker og retail

Nøkkelfunksjoner - et utdrag

Hvorfor velge a-POS Retail?

Fleksibilitet

Android maskinvare gir oss en veldig fleksibilitet når det kommer til maskinvare. Håndholdt, minikasser, selvbetjent og mer tradisjonelle kasser i ulike prisklasser.

Nettbutikk

Integrert nettbutikk. Administrer din nettbutikk og kassesystem fra en og samme løsning. Del varelager og lagerstatus på en enkel måte. Og integrer nettbutikken på en enkel måte i Google shopping, Facebook m.fl.

Lager

Innebygget lagermodul gir deg full oversikt over lagerstatus til enhver tid. Automatiser dine bestillingsrutiner, innkjøp til sesong, gjør varemottak m.m. Flere butikker? Sjekk lagerstatus i søsterbutikken og flytt lag interne vareoverføringer

Vouchers & Gavekort

Integrert gavekort og voucherløsning. Gavekort er en undervurdert markedsføringskanal gjennom at man kan nå nye kunder som igjen blir dine stamkunder.

Håndholdt

Håndholdte og mobile kasser med full funksjonalitet som også fungerer som betalingsterminal. Ta med terminalen dit kunden er, slå inn varene, sjekke lagerstatus og ta betalt der og da. Samme terminal kan også benyttes til varetellinger.

Offlinestøtte

Alle kasser og terminaler har offlinestøtte. Dette gir en ekstra sikkerhet. Skulle man miste nettverket så vil likevel kassene fungere. Alle data lagres lokalt og sendes når nettverk er på plass igjen.

Regnskap

Støtte for de aller fleste regnskapsystemer. Både hovedbok og fakturagrunnlag. Dine salgstall sendes sømløst rett inn i ditt regnskapssystem. Fakturagrunnlag opprettes i regnskapsystemet on the fly. Klikk for støttede regnskapssystemer.

Kundeklubb

Bygg opp dine kundeklubber og få innsikt i dine kunders handlemønster og interesser. Inviter de beste kundene dine til nyheter, gi dem fordeler gjennom spesialkampanjer eller la dem opparbeide seg en bonus for uttak på et gitt tidspunkt.

EDI

Med elektronisk datautveksling (EDI) automatiseres bestillingsrutiner direkte mot leverandøren. Send innkjøpsordre, få ordrebekreftelse, leveringsdokumenter og oppdaterte varekoder og kostpriser direkte på en effektiv måte.

Kassesystem for butikk & retail

Optimaliser butikkdriften med Susoft a-POS avanserte kassesystem.

Ønsker du å løfte butikkens effektivitet, kundeopplevelse og salg til nye høyder? Vårt kassesystem for butikk og retail er svaret. Med en skreddersydd løsning som kombinerer avansert teknologi med brukervennlighet, gir vi deg verktøyene du trenger for å drive din virksomhet smidig og lønnsomt.

Et kassesystem for butikk og retail bør inneholde:

Effektiv Salgshåndtering: Vårt intuitive grensesnitt gjør salgshåndtering til en lek. Utfør raske transaksjoner, legg til rabatter og håndter betalinger sømløst.

Lagerstyring i sanntid: Hold oversikt over varebeholdningen din til enhver tid. Unngå tapte salg og unødvendige bestillinger med sanntidsinformasjon om lagerbeholdning.

Kundebehandling og lojalitet: Bygg sterke kundeforhold ved å tilby personlig service og skreddersydde tilbud. Vårt kassesystem lar deg enkelt administrere kundeprofiler og belønne lojale kunder. 

Analyse og Rapportering: Ta datadrevne beslutninger med avanserte analyseverktøy og omfattende rapporter. Identifiser trender, optimaliser drift og maksimer inntektene dine.

Skalerbarhet og Tilpasning: Vårt kassesystem vokser med din virksomhet. Uansett om du driver en enkelt butikk eller en kjede, kan vår løsning tilpasses dine spesifikke behov og mål.

Sikkerhet og Overholdelse: Beskytt sensitive kundedata og oppfyll bransjens sikkerhetsstandarder. Vårt kassesystem tilbyr robuste sikkerhetsfunksjoner som holder dine data trygge og samsvarer med regelverket.

Ta kontroll over butikkens susess med Susoft a-POS kassesystem. 

Ikke la ineffektive systemer hindre din butikks vekst og suksess. Med vårt kassesystem får du den nødvendige teknologien og støtten for å drive din butikk til nye høyder. Kontakt oss i dag for en skreddersydd løsning som passer perfekt til dine behov.

 

Jobb smartere
- ikke hardere!

Ikke la ineffektive systemer hindre din butikks vekst og suksess. Med a-POS kassesystem får du den nødvendige teknologien og støtten for å drive din butikk til nye høyder. Få alt du trenger for å sikre veksten fra ett og samme sted. Kassesystem, betalingsterminaler, nettbutikk og det du trenger.

Kontakt oss i dag for en skreddersydd løsning som passer perfekt til dine behov.

Susoft G1+ Administrasjonsmodul

Fleksibelt og dynamisk

Responsiv backoffice

All administrasjon og rapporteringsverktøy er samlet i på en og samme responsive flate. Logg deg på portalen med ditt brukernavn og passord og du har full tilgang til backoffice uansett hvor du måtte være. At den er responsiv gjør at du har full tilgang enten du er på kontoret foran PCen eller MAC eller er på farten og kun har telefonen tilgjengelig. Så lenge du har tilgang til internett har du full kontroll.  

Rapportering i sanntid

Dine salg rapporteres i sanntid og dine nøkkeltall er enkelt tilgjengelig på alle flater når du trenger dem. Et dynamisk dashboard gir deg innsikt i dine nøkkeltall på en enkel og lettfattelig måte. Dagens tall så langt i dag, siste uke, siste år, målt mot samme dag i fjor og opp mot budsjett. Du bestemmer hva du vil se når du vil se dem. Enkelt og intuitivt.

Alt samlet - ett sted

Vareadministrasjon, lagerstyring, billetter, bordbooking, vare og menydata, kasselayout, rapportmodul m.m. Alt finner du samme sted og er tilgjenglig hele tiden. De funksjoner du ikke benytter fjernes slik at du har et så effektivt og enkelt system å forholde deg til som mulig. 

maskinvare

Kassesystem for butikk med fleksibel maskinvare

8'' Kasse

Som den ene kassen du har eller som et supplement.

Kassesystem for bar og pub 11,6''

11'' kasse

Intelligent 11,6” kasse med støtte for softpay korttransaksjoner.

Kassesystem for bar og pub

15'' kasse

Stor og responsiv skjerm og med 10” display vendt mot kunde. 

Håndholdt

Håndholdte enheter med flere bruksområder som sparer tid og ressurser.

Dette er eksempler på konfigurasjoner og listen er ikke uttømmende. Kontakt oss og vi setter sammen en løsning etter dine behov og ønsker. 

a-POS kassesystem for butikk

Mer en 30 års erfaring fra oppsett og utvikling av kassasystemer og butikkdataløsninger har gitt en unik erfaring og kompetanse. Alt dette er bygget inn i det helt nye a-pos kassesystemet og har gitt en helt ny og Androidbasert plattform for kassasystemer. En plattform bygget for fremtiden og med all den funksjonalitet våre kunder trenger og fortjener. 

Vi har et ønske om at våre kunder skal kunne få alt det de trenger fra ett sted, og administrere sine løsninger enkelt fra den plattformen de selv ønsker. Enten det er fra sin smart-telefon på farten, fra kontoret på PC / Mac, i sofaen hjemme med sitt nettbrett, eller på jobb fra kassen. 

Løsningen har en rekke funksjoner og muligheter få andre har og hvert system konfigureres slik at den passer den enkelte kunde / restaurant. Systemene er modulbaserte og man betaler ikke for det man ikke benytter. Man kan starte i det små og utvide etter behov.

Alt til kjente priser, ingen bindingstider og ingen overraskelser!

Sist men ikke minst – aPOS er en applikasjon og lagrer alle data lokalt om kassen ikke har nettverk. Det betyr at kassen virker offline og du kan selge som før om nettverk eller servere faller ut. Det gir deg sikkerhet og trygghet!

Kassesystem butikk håndholdt

Ett system - mange muligheter

Susoft a-POS er ikke bare et kassesystem og har en rekke funksjoner man gjerne normalt oppfatter som flere systemer. I plattformen ligger blant annet bookingmodul, eventplanlegger, billettsalg, nettbutikk, nettside, abonnementsløsninger og en rekke annet nyttig. Her får du alt i én og samme programvaresuite og hvor data utveksles på tvers av de ulike modulene. Vårt mål er at man skal kunne få alt fra samme leverandør samme hva man trenger.

Alle systemer “snakker” sammen og rapporteringene skjer i én nettbasert administrasjonsportal. I tillegg kan alle dine regnskapstall sendes til ditt regnskapssystem for enkel bokføring og oversikt. 

Systemet er mobulbasert og du betaler kun for de funksjoner du ønsker å benytte deg av. Man kan starte i det små og være trygg på at systemet kan utvides til de behov du måtte ha i fremtiden. Alle systemets moduler er i konstant utvikling og utvides i takt med våre kunders behov og de muligheter som nye teknologier gir. 

 

G1+ - nettbasert administrasjons­modul

Susoft a-POS kassesystem styres gjennom vår nettbaserte administrasjonsmodul kalt G1+. 100% nettbasert og 100% responsivt design. Det betyr at du kan styre ditt kassesystem fra alle alle flater enten det være seg smart-telefon, nettbrett eller PC / Mac. Så lenge man har nettverk har man full kontroll. Og om kassene skulle miste nettverket vil de fungere som normalt og alle data synkroniseres igjen når nettverk er tilbake. Ingen data tapt. Ikke minst er sikkerheten satt i høystete og våre servere har trippel redundans slik at om en skulle gå ned, være angrepet, vil neste overta. På den måten sørger vi for så høy oppetid som det er mulig å få slike løsninger. 

Tilgjengelighet og sanntidsrapportering gir en fleksibel løsning og man har full kontroll 24/7. Du bestemmer selv hvem du vil at skal ha tilgang til administrasjonsmodulen og hva den enkelte av de ansatte får lov til å gjøre. Det bestemmer du. 

Restaurant

Spesialiserte løsninger for de behov restauranter har.

Restaurant

Restauranter har andre behov enn en faghandel. Derfor leverer vi løsninger som er spesialiserte mot nettopp restauranter og som ivaretar de behov en restaurant måtte ha. Det være seg ulike oppsett for kjøkkenbonger, kjøkkenskjermer og annet.

Faghandel

Butikkdatasystemer tilpasset detaljhandel innen klær, sko, sport, m.fl.

Faghandel

Næringsdrivende innen faghandel som klær, sko, sport, zoo osv vil ha nytte av våre skybaserte butikkdatasystemer for nettopp denne bransjen. Passer for dem med behov for ett enkelt kasspunkt til flere titalls satt i system.

Kantine

Tilpassede betalingssystemer for kantiner der hurtige transaksjoner er nøkkelordet.

Kantine

I en kantine er det stort fokus på transaksjonshastighet. Enten kassepunktet er betjent eller om gjestene betaler en fast pris for besøket. Som for våre restaurantløsninger så er våre kantinesystemer utviklet for nettopp kantiner og har landets ledende aktører i kundeporteføljen.
Produkter

Innovative betalings­løsning tilpasset dine behov

Kasse - aPOS

Bestillings­system

Restaurant­booking

Hotell­booking

Avtale­booking

Event­booking

Nett­handel

Kontakt

Ta kontakt for en uforpliktende prat

Vi kommer tilbake til deg snart

Be om Demo

Be om en uforpliktende demo av løsningen

Vi vil komme tilbake til deg så snart som mulig.

Skriv til oss

Ta kontakt for en uforpliktende prat om hvordan vi kan hjelpe deg

Vi vil komme tilbake til deg så snart som mulig.

Forespørsel

Send oss en forespørsel

Vi vil komme tilbake til deg så snart som mulig.