Kassaapparat

Kassaapparat på den moderne måten

Susoft M8

Kassaapparatet M8 leverer på alle områder. 

Vår brukervennlige og intuitive plattform er designet med tanke på dine spesifikke behov. Fra å ta imot bestillinger til å administrere lagerbeholdning og analysere salgstrender – vårt kassaapparat gjør alt dette og mer.

Høydepunkter:

Effektivitet: Vår programvare gjør det enkelt å slå inn varer og ta betalt. 

Softpay: Kassaapparatet har støtte for Softpay gjennom å ha en egen integrert RFID leser for lesing av betalingskort. Derfor trenger du ikke en egen betalingsterminal i tillegg. 

Vipps: Integrert Vipps i kassen på en fullintegrert måte som sikrer korrekte oppgjør og fleksibilitet overfor kundene.

Kundeadministrasjon: Bygg lojalitet og øk gjentatte besøk med vår integrerte kundeadministrasjon. Tilby spesialtilbud og belønninger for å holde kundene dine engasjerte.

Sikkerhet og pålitelighet: Vår plattform er sikker og pålitelig, slik at du kan være trygg på at dine data og transaksjoner er beskyttet til enhver tid.

Med kassaapparatet M8 kan du ta din virksomhet til nye høyder. Spar tid, øk effektiviteten, og forbedre kundeopplevelsen – alt med våre innovative løsninger. Ta kontakt i dag for en uforpliktende demo.

Kassaapparat kunde
Nøkkelfunksjoner - et utdrag

Hvorfor velge Kassaapparat M8

Alt i ett

I kassaappratet er det innebygget kvitteringskriver, kundedisplay og kasseskuff kan kobles til etter ønske og størrelse. I tillegg har kassapparatet innebygget RFID leser som gjør at selve kassen også kan fungere som en betalingsterminal.

Batteridrift

Innebygget batteri gjør at kassaapparatet kan driftes uten strøm opptil 12 timer uten lading. Dette gjør det egnet for bruk på stand, utendørs eller der man måtte ha behov for å kunne selge og ta betalt uten å ha strøm tilgjengelig.

Kommunikasjon

Kassaapparatet har innebygget støtte for LAN, Wifi og LTE. Dette gir fleksibilitet og øker bruksområdet. Ved å installere et sim-kort med et mobilabonnement vil kassen være online mot administrasjonsmodulen til enhver til og dine salgstall overføres i sanntid.

Vouchers & Gavekort

Integrert gavekort og voucherløsning. Gavekort er en undervurdert markedsføringskanal gjennom at man kan nå nye kunder som igjen blir dine stamkunder.

TakeAway

Støtte for TakeAway løsning. Enten direkte fra kasse med leveringadresser, dato, klokkeslett m.m. eller via nettbutikk fullintegrert mot kjøkken og restaurant.

Offlinestøtte

Alle kasser og terminaler har offlinestøtte. Dette gir en ekstra sikkerhet. Skulle man miste nettverket så vil likevel kassene fungere. Alle data lagres lokalt og sendes når nettverk er på plass igjen.

Jobb smartere
- ikke hardere!

Velg et kassaapparat som gjør jobben enkere.  

Et moderne kassaapparat har funksjoner som gjør at man kommer langt mer med langt mindre. 

Susoft G1+ Backoffice

Fleksibelt og dynamisk

Responsiv backoffice

All administrasjon og rapporteringsverktøy er samlet i på en og samme responsive flate. Logg deg på portalen med ditt brukernavn og passord og du har full tilgang til backoffice uansett hvor du måtte være. At den er responsiv gjør at du har full tilgang enten du er på kontoret foran PCen eller MAC eller er på farten og kun har telefonen tilgjengelig. Så lenge du har tilgang til internett har du full kontroll.  

Rapportering i sanntid

Dine salg rapporteres i sanntid og dine nøkkeltall er enkelt tilgjengelig på alle flater når du trenger dem. Et dynamisk dashboard gir deg innsikt i dine nøkkeltall på en enkel og lettfattelig måte. Dagens tall så langt i dag, siste uke, siste år, målt mot samme dag i fjor og opp mot budsjett. Du bestemmer hva du vil se når du vil se dem. Enkelt og intuitivt.

Alt samlet - ett sted

Vareadministrasjon, lagerstyring, billetter, bordbooking, vare og menydata, kasselayout, rapportmodul m.m. Alt finner du samme sted og er tilgjenglig hele tiden. De funksjoner du ikke benytter fjernes slik at du har et så effektivt og enkelt system å forholde deg til som mulig. 

maskinvare

Kassaapparat og kassesystem med fleksibel maskinvare

8'' Kasse

Som den ene kassen du har eller som et supplement.

Håndholdt

Håndholdt kasse med innebygget betalingsterminal

Kassesystem for bar og pub 11,6''

11'' kasse

Intelligent 11,6” kasse med støtte for softpay korttransaksjoner.

Kassesystem for bar og pub

15'' kasse

Stor og responsiv skjerm og med 10” display vendt mot kunde. 

Dette er eksempler på konfigurasjoner og listen er ikke uttømmende. Kontakt oss og vi setter sammen en løsning etter dine behov og ønsker. 

Mer en 30 års erfaring fra oppsett og utvikling av kassasystemer og butikkdataløsninger har gitt en unik erfaring og kompetanse. Alt dette er bygget inn i det helt nye a-pos kassesystemet og har gitt en helt ny og Androidbasert plattform for kassasystemer. En plattform bygget for fremtiden og med all den funksjonalitet våre kunder trenger og fortjener. 

Vi har et ønske om at våre kunder skal kunne få alt det de trenger fra ett sted, og administrere sine løsninger enkelt fra den plattformen de selv ønsker. Enten det er fra sin smart-telefon på farten, fra kontoret på PC / Mac, i sofaen hjemme med sitt nettbrett, eller på jobb fra kassen. 

Løsningen har en rekke funksjoner og muligheter få andre har og hvert system konfigureres slik at den passer den enkelte kunde / restaurant. Systemene er modulbaserte og man betaler ikke for det man ikke benytter. Man kan starte i det små og utvide etter behov.

Alt til kjente priser, ingen bindingstider og ingen overraskelser!

Sist men ikke minst – aPOS er en applikasjon og lagrer alle data lokalt om kassen ikke har nettverk. Det betyr at kassen virker offline og du kan selge som før om nettverk eller servere faller ut. Det gir deg sikkerhet og trygghet!

kassesystem for restauranter

Ett system - mange muligheter

Susoft a-POS er ikke bare et kassesystem og har en rekke funksjoner man gjerne normalt oppfatter som flere systemer. I plattformen ligger blant annet bookingmodul, eventplanlegger, billettsalg, nettbutikk, nettside, abonnementsløsninger og en rekke annet nyttig. Her får du alt i én og samme programvaresuite og hvor data utveksles på tvers av de ulike modulene. Vårt mål er at man skal kunne få alt fra samme leverandør samme hva man trenger.

Alle systemer “snakker” sammen og rapporteringene skjer i én nettbasert administrasjonsportal. I tillegg kan alle dine regnskapstall sendes til ditt regnskapssystem for enkel bokføring og oversikt. 

Systemet er mobulbasert og du betaler kun for de funksjoner du ønsker å benytte deg av. Man kan starte i det små og være trygg på at systemet kan utvides til de behov du måtte ha i fremtiden. Alle systemets moduler er i konstant utvikling og utvides i takt med våre kunders behov og de muligheter som nye teknologier gir. 

 

G1+ - nettbasert administrasjons­modul

Susoft a-POS kassesystem styres gjennom vår nettbaserte administrasjonsmodul kalt G1+. 100% nettbasert og 100% responsivt design. Det betyr at du kan styre ditt kassesystem fra alle alle flater enten det være seg smart-telefon, nettbrett eller PC / Mac. Så lenge man har nettverk har man full kontroll. Og om kassene skulle miste nettverket vil de fungere som normalt og alle data synkroniseres igjen når nettverk er tilbake. Ingen data tapt. Ikke minst er sikkerheten satt i høystete og våre servere har trippel redundans slik at om en skulle gå ned, være angrepet, vil neste overta. På den måten sørger vi for så høy oppetid som det er mulig å få slike løsninger. 

Tilgjengelighet og sanntidsrapportering gir en fleksibel løsning og man har full kontroll 24/7. Du bestemmer selv hvem du vil at skal ha tilgang til administrasjonsmodulen og hva den enkelte av de ansatte får lov til å gjøre. Det bestemmer du. 

Restaurant

Spesialiserte løsninger for de behov restauranter har.

Restaurant

Restauranter har andre behov enn en faghandel. Derfor leverer vi løsninger som er spesialiserte mot nettopp restauranter og som ivaretar de behov en restaurant måtte ha. Det være seg ulike oppsett for kjøkkenbonger, kjøkkenskjermer og annet.

Faghandel

Butikkdatasystemer tilpasset detaljhandel innen klær, sko, sport, m.fl.

Faghandel

Næringsdrivende innen faghandel som klær, sko, sport, zoo osv vil ha nytte av våre skybaserte butikkdatasystemer for nettopp denne bransjen. Passer for dem med behov for ett enkelt kasspunkt til flere titalls satt i system.

Kantine

Tilpassede betalingssystemer for kantiner der hurtige transaksjoner er nøkkelordet.

Kantine

I en kantine er det stort fokus på transaksjonshastighet. Enten kassepunktet er betjent eller om gjestene betaler en fast pris for besøket. Som for våre restaurantløsninger så er våre kantinesystemer utviklet for nettopp kantiner og har landets ledende aktører i kundeporteføljen.
Produkter

Innovative betalings­løsning tilpasset dine behov

Kasse - aPOS

Bestillings­system

Restaurant­booking

Hotell­booking

Avtale­booking

Event­booking

Nett­handel

Kontakt

Ta kontakt for en uforpliktende prat

Vi kommer tilbake til deg snart

Be om Demo

Be om en uforpliktende demo av løsningen

Vi vil komme tilbake til deg så snart som mulig.

Skriv til oss

Ta kontakt for en uforpliktende prat om hvordan vi kan hjelpe deg

Vi vil komme tilbake til deg så snart som mulig.

Forespørsel

Send oss en forespørsel

Vi vil komme tilbake til deg så snart som mulig.