TakeAway & QR bestilling

Moderne kunder vil ha enkle og intuitive løsninger. Blir det for komplisert å bestille – går de til din konkurrent. Få inn flere online bestillinger med vår TakeAway & QR bestilling løsning fra Susoft universet. Bruk kundedata for å utarbeide kampanjer og rabatter for å øke salget.

Lag fristende meny med flere bilder, oversikt over allergener, tilvalg og ubegrenset tekst. Gi kundene all informasjon de trenger for å velge og bestille mat.

QR-løsning

Med kontaktløs QR-løsning kan kunden skanne QR-koden på bordkortet med mobiltelefonen sin, og få umiddelbart opp menyen i mobilen. I løpet av noen raske tastetrykk har kunden valgt og betalt for varene. Produksjonen (lager, kjøkken eller annet) får umiddelbart ordren opp på produksjonsskjermen, eller som utskrift på papir, og kan starte produksjon eller pakke varen.

Når ordren er klar tikker en SMS inn på kundens telefon med beskjed om at varen er klar for henting eller pakket for forsendelse.

Ingen kø, bare fornøyde kunder!

Close-up image of customer scanning QR code with smartphone to download cafe menu

Funksjoner​

Fast månedspris - ingen unødige transaksjons­utgifter

Det er mange tilbydere av nettbutikker, bestillingstjenester og TakeAway løsninger. De aller fleste er forbundet med en fast månedspris for tjenesten pluss et transaksjonsgebyr enten i prosent eller i kr. pr. nettordre. Hos oss får du en løsning som gir deg en fast månedspris å forholde deg til. Vi tar ingenting oppå det PSP leverandøren tar (PSP er betalingsformidleren så som Vipps, Stripe, Klarna eller andre). 

Det er ikke uvanlig at leverandører tar 0,5 – 2% av omsetningen oppå PSP kostnadene. Det gjør ikke vi. Vi tilbyr en fast månedspris som er kjent. 

Produkter

Innovative betalings­løsning tilpasset dine behov

Kasse - aPOS

Bestillings­system

Restaurant­booking

Hotell­booking

Avtale­booking

Event­booking

Nett­handel

Kontakt

Ta kontakt for en uforpliktende prat

Vi kommer tilbake til deg snart

Be om Demo

Be om en uforpliktende demo av løsningen

Vi vil komme tilbake til deg så snart som mulig.

Skriv til oss

Ta kontakt for en uforpliktende prat om hvordan vi kan hjelpe deg

Vi vil komme tilbake til deg så snart som mulig.