Bestillingssystem – SU Order

Bestillingssystem for serveringsbransjen

I samarbeid med Susoft lanseres nyheten SU-Order – et bestillingssystem som man er i gang med på svært kort tid.

Selv om Norsk Butikkdata har levert tilsvarende løsninger i en årrekke har etterspørselen etter denne type løsinger skutt i været som følge av Covid19 og de pålagte restriksjonjoner myndighetene har pålagt restauranter, barer og andre. Behovet for at gjestene selv kan bestille sin middag, drikke, dessert osv har nå vist seg å være en tjeneste som svært mange setter pris på og mange har behov for. I noen tilfeller så har det vært spørsmålet om å være eller ikke være.

SU Order settes i samarbeid med våre konsulenter opp på svært kort tid. Man kan faktisk forvente å være i gang i løpet av bare noen få timer. Selve betalingsløsningen ligger innebygget og man velger selv hvilke alternativer som skal være tilgjengelig for kunden. Enten VIPPS, Verifone eller kredittkort. 

Systemet kan settes opp frittstående eller kobles sammen med Susoft a-POS kassesystem. Om systemet leveres frittstående så vil man kunne sette systemet opp med en egen ordreskjerm hvor alle ordrer kommer inn. Man kan så velge at alle autobekreftes og bonger skrives ut til bar og kjøkken. Alternativt kan man velge at alle ordrer godkjennes av ansvarlig medarbeider før produksjonsbonger sendes.

Med aktivering av SMS tjeneste vil du kunne oppdatere kundene dine på forventet leveringstid, når maten er påbegynt og når den er klar. På den måten holder man dialogen med kunden om det skulle være behov. Dette er en tilleggstjeneste man selv velger om man vil ha.

Benytter du VIPPS GO i dag?

Mange som benytter seg av denne type tjenester i dag har benyttet VIPPS GO. Denne tjenesten legges ned 1. desember og derfor er det mange som da vil måtte se seg om etter et alternativ. SU-Order er et enkelt og svært brukervennlig system, men som inneholder langt mer enn tjenesten VIPPS har levert. Dette er et svært godt alternativ som vi nå kan tilby til en svært overkommelig pris.

Ikke minst er løsningen godkjent og oppfyller kassaloven. I tillegg tegner våre kunder egne avtaler med Verifone og Vipps m.fl og vi og systemutvikler opererer ikke som bank. Dette er en ekstra sikkerhet for deg som kunde. Ingen penger går via oss men direkte til din virksomhet i motsetning til en del andre alternativer.

Su-Order er et svært prisgunstig alternativ som inneholder alt det man trenger for å komme i gang med en bestillingsløsning.

Ta kontakt med oss for en gjennomgang og uforpliktende tilbud.

Send forespørsel

 

0

Start typing and press Enter to search

MELD DEG PÅ VÅRE NYHETSBREV
Motta gode tilbud og hold deg oppdatert på nyheter rundt kasse- og betalingsløsninger helt uforpliktende.
Du kan melde deg av når du selv ønsker!