Håndholdt kassesystem

Håndholdt kassesystem

Susoft a-POS M1

Håndholdt kassesystem har vært etterlengtet lenge for mange. Dette har vært på markedet en god stund, men så langt har de færreste opplevd at dette har fungert tilfredstillende. 

Gjennom ny tenkologi og et kassesystem i Androidformat kan vi nå levere et håndholdt produkt som fungerer like godt som en stasjonær kasse, har de samme funksjonene og vil også kunne leveres med betalingsterminal integrert. 

Gjennom å integrere Softpay sin betalingsplattform kan Susoft a-POS M1 leveres som en ren håndholdt kasse, kun som betalingsterminal eller det aller beste – kasse og betalingsterminal i en og samme enhet. 

Susoft a-POS M1 har innebygget kvitteringsskriver, RFID funksjonalitet for berøringsfrie korttransaksjoner samt vareskanner på baksiden av enheten. Dette gjør den svært egnet i mange salgssituasjoner. 

 

Susoft apos M1 m/ bankaxept

Nøkkelfunksjoner

Kommunkasjon

Susoft a-POS M1 har støtte for både Wifi og 4G kommunikasjon. Settes opp med prioritet slik du ønsker. Sikrer høy oppetid. Men systemet har også offlinestøtte som sikrer at du alltid har kassen tilgjengelig.

Batteritid

Terminalens innebygde batteri holder en arbeidsdag uten å måtte lades selv om terminalen er “våken” hele dagen. Men kan settes opp med batterisparefunksjon for ekstra lang driftstid uten lading. 

Printer

Innebygget termisk skriver skriver ut fullverdige kvitteringer for kjøp. Dette gjør at terminalen er godkjent ihtt til kassaloven uten at man må koble på en ekstern skriver. 

Skanner

M1 har innebygget kamera på baksiden av terminalen som fungerer som en vareskanner. Kan benyttes til innskanning av salgsvarer eller til bruk ved varetellinger. Smidig og enkelt.

Softpay betalingsplattform

Susoft a-POS M1 håndholdte kasser har støtte for Softpay sin betalingsapplikasjon. Vi er inne i en ny tid når det kommer til betalingsplattformer og Softpay har utviklet en svært fremtidsrettet løsning for betalinger. Og denne er integrert i vår håndholdte løsning slik at du både har et funksjonsrikt kassesystem og betalingsterminalen i din håndflate. 

Gjennom Softpay sin betalingsplattform beholder du din avtale med Bankaxept og dine kredittkortavtaler. Det gjør løsningen til en svært kostnadseffektiv betalingsløsning sammenlignet med alt annet som er tilgjengelig på markedet. Du betaler kun en fast lav månedspris for betalingsapplikasjonen fra Softpay. 

Hvordan fungerer dette sammen? Veldig enkelt. Du slår inn varene på terminalens kassefunksjon, velger betaling og trykker kortbetaling. Softpay sitt betalingsbilde kommer opp i terminalen, kunden presenterer sitt kort og betalingen gjennomføres. Om ønskelig kan terminalen settes opp med tipsfunksjon. Om kunden må taste pin-kode snus terminalen mot kunden og gjennomføres på enkelt vis. 

 

Bruksområder - eksempler

Restaurant

Ta bestillingen eller betalingen ved bordet.

Restauranter

Ta med terminalen til bordet og gjennomfør bestillingen på terminalen. Dette sikrer korrekte bestillinger og faren for feilbestillinger reduseres om ting skal gå på minnet. Hent opp bestillingen på terminalen for nye bestillinger eller når kunden skal betale uten å måtte gå til en stasjonær kasse.

Mobilt salg

Ha kassesystemet og betalingsterminalenen med deg dit kunden er.

Mobilt salg

Næringsdrivende som er på farten vil ha stor nytte av løsningen gjennom de har alt det har behov for i én enhet. Eksempler kan være torghandlere, pop-up butikker, gårdsutsalg m.m.

Butikker

Ta med deg kassesystemet rundt i din butikk for å betjene kunden der den er.

Butikker

I mange situasjoner kan det være ønskelig å ha med et salgsregistreringsverktøy der kunden befinner seg i butikken. Det kan være seg en møbelbutikk eller butikker med store flater. Skann varene kunden ønsker, ta betalt uten å måtte forflytte seg i butikken.

G1+ - nettbasert administrasjons­modul

Susoft a-POS kassesystem styres gjennom vår nettbaserte administrasjonsmodul kalt G1+. 100% nettbasert og 100% responsivt design. Det betyr at du kan styre ditt kassesystem fra alle alle flater enten det være seg smart-telefon, nettbrett eller PC / Mac. Så lenge man har nettverk har man full kontroll. Og om kassene skulle miste nettverket vil de fungere som normalt og alle data synkroniseres igjen når nettverk er tilbake. Ingen data tapt. Ikke minst er sikkerheten satt i høystete og våre servere har trippel redundans slik at om en skulle gå ned, være angrepet, vil neste overta. På den måten sørger vi for så høy oppetid som det er mulig å få til i vår verden.

Tilgjengelighet og sanntidsrapportering gir en fleksibel løsning og man har full kontroll 24/7. Du bestemmer selv hvem du vil at skal ha tilgang til administrasjonsmodulen og hva den enkelte av de ansatte får lov til å gjøre. Det bestemmer du. 

M1 håndholdt kassesystem har akkurat de samme funksjonene og mulighetene som et stasjonært og ordinært kassesystem. Selvsagt i et langt mindre format.

 

Produkter

Innovative betalings­løsning tilpasset dine behov

Kasse - aPOS

Bestillings­system

Restaurant­booking

Hotell­booking

Avtale­booking

Event­booking

Nett­handel

Kontakt

Ta kontakt for en uforpliktende prat

Vi kommer tilbake til deg snart

Be om Demo

Be om en uforpliktende demo av løsningen

Vi vil komme tilbake til deg så snart som mulig.

Skriv til oss

Ta kontakt for en uforpliktende prat om hvordan vi kan hjelpe deg

Vi vil komme tilbake til deg så snart som mulig.