Leie betalingsterminal

Lei din terminal etter behov

Leie betalingsterminal gjør du enkelt hos Norsk Butikkdata. Vi har en rekke terminaltyper for kort eller langtidsleie. Og vi leder deg gjennom hele prosessen med å kunne leie en terminal. 

Ditt behov er avgjørende for valg av terminaltype. Ønsker du bare å ta betalt med en betalingsterminal og gjerne har et kassesystem fra før. Eller om du har behov for begge deler. 

Norsk butikkdata leverer som en av få betalingsterminaler med kassefunksjonalitet i selve betalingsterminalen. Dette er et svært smidig produkt som forenkler mange salgsprosesser og gir deg mulighet for raske transaksjoner og høy grad av mobilitet og driftssikkerhet.

Det er viktig for oss at du får det du trenger og som dekker ditt behov. Og at du er innenfor lovverket med valgt løsning. Våre konsulenter hjelper deg å ta det rette valget.

 

Norsk Butikkdata
Verifone V400M

Betalingstyper

Vi er inne i en tid med mange nye plattformer for betaling. Vi har bare sett begynnelsen enda. Vipps kan nå leveres på de fleste nye terminaler og er blitt veldig populært. For mange er det en nødløsning om kunden har glemt kortet hjemme. Men stadig flere bruker sine smarttelefoner og klokker til stadig mer og også til å betale med. 

Det er viktig for oss og våre kunder at de er oppdatert på den nye teknologien som kommer. Med terminaler fra Verifone og NETS er man trygg på at man har terminaler som er helt i forkant av utviklingen.

Du som kunde bestemmer selv om du ønsker å leie terminalene for kort eller lang tid, eller ønsker å anskaffe terminalen til odel og eie.

Leie bankterminal for første gang?

Om du leier betalingsterminal for første gang er det en del ting som må på plass før en terminal kan leveres. 

Det må opprettes det man kaller en BAX. Dette er “nøkkel” som legges inn på terminalen og som forteller terminalen hvem som bruker den og hvor pengene skal sendes (din oppgjørskonto). I tillegg må du opprette en avtale med Bankaxept og eventuelt en kredittkortinnløser om du ønsker at dine kunder skal kunne betale med Visa, Mastercard etc. 

Høres komplisert ut? Slapp av, vi bistår deg gjennom prosessen. Men du må påregne 7 virkedager før vi kan levere en ferdig terminal til deg. Har du BAX fra før kan vi levere terminaler på dagen.

Korttidsleie?

Med korttidsleie menes leie av terminaler en for en periode på en dag til noen måneder. Det kan være for et arrangement, en helg eller for en sesong. 

Varer en sesong mer enn 5 måneder vil det som regel lønne seg å leie en terminal på permanent basis. 

Husk at det er krav om godkjent kassesystem i de fleste tilfeller ved salg. Og du skal kunne skrive ut en godkjent kvittering. Har du ikke kassesystem er sjansen stor for at du er pålagt å ha dette. Da vil våre Corego løsninger være et veldig godt alternativ som dekker behovet for både terminal og kassesystem. 

Langtidsleie?

Langtidsleie defineres gjerne som lenger enn 5 måneder. I de fleste tilfeller vil det bli billigere å inngå en avtale om langtidsleie. Man har da terminalen til sin disposisjon året rundt og man kan inngå avtale om å pause abonnementet inntil 6 måneder i året. Terminalen stenges da ned ved slutten av sesongen og åpnes igjen 6 måneder etterpå.

Våre konsulenter bistår deg i valget av riktig løsning for din virksomhet. Enten det gjelder valg av leieperioder og hvilke avtaler som er mest økonomisk for deg. Og hvilken terminaltype du bør velge. Stasjonær terminaltype, mobil terminaltype eller en terminaltype med kassefunksjonalitet. 

leie Betalingsterminal

Priseksempler leie betalingsterminal

leie betalingsterminal
Verfone Mobil dagsleie

Fra 65,-

pr. terminal pr. dag eks. mva

Etablering fra 990,- pr. terminal. Inkludert i pris er 5 kvitteringsruller pr. terminal. Fri etablering av BAX ved behov.

Verifone V400M
Verifone Mobil månedsleie

Fra 1299,-

pr. terminal pr. mnd. eks. mva

Etablering fra kr. 990,- pr. terminal. Inkludert i pris er 5 kvitteringsruller pr. terminal. Fri etablering av BAX ved behov.

alt-i-ett kasse
Corego CM5 - med kassefunksjon

Fra 1890,-

Ukesleie pr. terminal eks. mva

Alt i ett løsning. Terminal og kassesystem. Pris oppgitt for en ukes leie pr. terminal. Systemoppsett fra 990,-.

Corego CM5 - med kassefunksjon

Fra 890,-

Månedsleie pr. terminal eks. mva

Alt i ett – terminal og kasse. Pris oppgitt forutsetter minimum sesongleie på 4 mnd. Systemoppsett fra 990,-

Alle våre terminaler leveres ferdig klartgjort. Alle priser oppgitt er eks. mva og eventuelle fraktkostnader.

Forespørsel

Send oss en forespørsel

Vi vil komme tilbake til deg så snart som mulig.