Kassaapparat M8

Kassaapparat - på den moderne måten.

 

Kassesystem M8

Kassaapparat M8

I dagens digitale æra er kassaapparatet mer enn bare et mekanisk redskap; det er en avansert elektronisk enhet som forenkler transaksjoner og styrer forretningens økonomiske aspekter. Med sin berøringsskjerm og integrerte programvare gjør det moderne kassaapparatet salgsprosessen sømløs og effektiv. Det sporer lagerbeholdning, analyserer salgstrender og tilbyr ulike betalingsalternativer for å imøtekomme kundenes behov. Kombinert med skybasert teknologi muliggjør det fjernstyring og sanntidsdataanalyse, noe som gjør det til et kraftig verktøy for dagens forretningsdrivende. Med enkle trykk og sveip styrer det kassaopplevelsen på den moderne måten, i tråd med den stadig skiftende handelslandskapet.

M8 – i korthet

M8 er selvsagt mer en ett tradisjonelt kassaapprat. Programvaren er den samme som i alle våre Susoft systemer og innehar derfor alle de funksjoner våre kunder forventer. Faktisk langt mer. Men utformingen kan minne om et tradisjonelt kassaapparat.

M8 har innegygget kvitteringskriver, kundedisplay vendt mot kunden og selvsagt tastatur med alle funksjoner for ekspeditøren. I tillegg har kassaapparatet også støtte for batteridrift og kan kobles mot en kassaskuff.

Innebygget er også støtte for 4G. Noe som gjør at ved installasjon av et sim-kort vil kassen kunne fungere online hvor som helst. 

Betalingsterminal

Kassaappratet har også innebygget RFID leser. Gjennom innebygget støtte for både Vipps og SoftPay   betyr dette at du ikke trenger en betalingsterminal i vanlig forstand. Alt er innebygget i selve kassaappratet. 

Vipps integreres slik at man taster inn kundens telefonnnummer, eller de skanner QR koden på kvitteringen, og får opp Vipps på telefonen, bekrefter og regningen er betalt. 

Integrert SoftPay betyr at kassaappratet gjennom RFID leseren fungerer som en ordinær betalingsterminal. Kunden legger kortet sitt mot RFID leseren vendt mot kunden og gjør akkurat det samme som ved en vanlig betaling med betalingsterminal. 

Backoffice

Inkludert i løsningen er vår effektive og smarte skybaserte administrasjonsmodul. Via telefon eller PC kan du enkelt hente ut dine rapporter, legge til varer, endre priser og følge med på dine salgstall i sanntid. 

Bruksområder

Kassaapparat M8 har mange bruksområder i kraft av sin utforming og sine funksjoner. Kort kan vi nevne:

  • Messe og torgsalg
  • Kiosker
  • Som en ekstrakasse i en restaurant eller kafe. 
  • Alle som har behov for en praktisk, lite men effektivt kassaapprat. 

Les mer 

Susoft M8 tilkoblinger

Produkter

Innovative betalings­løsning tilpasset dine behov

Kasse - aPOS

Bestillings­system

Restaurant­booking

Hotell­booking

Avtale­booking

Event­booking

Nett­handel

Kontakt

Ta kontakt for en uforpliktende prat

Vi kommer tilbake til deg snart

Skriv til oss

Ta kontakt for en uforpliktende prat om hvordan vi kan hjelpe deg

Vi vil komme tilbake til deg så snart som mulig.