Nets Easy

Nets Easy

Nets Easy

E-com løsningene fra Susoft kan nå leveres med Nets Easy betalingsplattform i tillegg til de eksisterende fra Vipps, Klarna, Verifone med flere. 

Å bruke online betalingsløsningen fra Nets er den raskeste og enkleste måten å øke nettsalget på. Opptil 30% av nettkundene forlater handlekurven på grunn av en dårlig betalingsopplevelse. Vi hjelper deg med å håndtere dette gjennom vår løsning, slik at du kan selge mer. 

Tilby ledende betalingsmetoder

Opptil 30% av nettkundene forsvinner hvis de ikke finner et hensiktsmessig betalingsalternativ. Online betalingsløsningen fra Nets tilbyr alle de populære lokale betalingsmåtene, inkludert kort, faktura, avbetaling og til og med mobilbetaling. Gi kundene en brukervennlig og fleksibel betalingsløsning, så kommer de til å handle oftere.

Ekspander enkelt til nye markeder

Landet du driver butikken din fra bør ikke begrense hvem som kan handle der. Vår online betalingsløsning kan øke salget til kunder i utlandet ved å la dem betale med kjente valutaer og betalingsmåter. 68% av forhandlerne går glipp av denne muligheten – ikke vær en av dem!

Kontrollér kundeopplevelsen

Du har lagt ned altfor mye arbeid i designet av butikken din til å la en betalingsleverandør stjele oppmerksomheten! Derfor har vi – i motsetning til andre betalingsleverandører – gjort det mulig å tilpasse betalingsløsningen til merkevareprofilen din. Vi «stjeler» heller ingen kundeopplysninger, de er fullstendig beskyttet og kun for dine øyne og til din bruk.