Overnatting

Kassasystem på den gode måten

Titel

Mer en 30 års erfaring fra bygging av kassasystemer og butikkdataløsninger har gitt en unik erfaring og kompetanse. Alt dette er bygget inn i det helt nye a-pos kassesystemet og har gitt en helt ny og Androidbasert plattform for kassasystemer. En plattform bygget for fremtiden og med all den funksjonalitet våre kunder trenger og fortjener. 

Vi har et ønske om at våre kunder skal kunne få alt det de trenger fra ett sted, og administrere sine løsninger enkelt fra den plattformen de ønsker. Enten det er fra sin smarttelefon på farten, fra kontoret på PC / Mac, i sofaen hjemme med sitt nettbrett. Eller på jobb fra kassen. 

Løsningen har en rekke funksjoner og muligheter få andre har og konfigureres slik at den passer en rekke ulike bransjer. Og man velger de moduler man trenger slik a

kassesystem for restauranter

Ett system - mange muligheter

Susoft er ikke bare et kassesystem og har en rekke funksjoner man gjerne normalt oppfatter som flere systemer. I plattformen ligger blant annet bookingmodul, eventplanlegger, abonnementsløsninger og en rekke annet nyttig. Her får du alt i én og samme programvaresuite og hvor data utveksles på tvers av de ulike modulene. Vårt mål er at man skal kunne få alt fra samme leverandør samme hva man trenger.

 

Kassefunksjoner - et utdrag

G1+ - nettbasert administrasjons­modul

Susoft a-POS kassesystem styres gjennom vår nettbaserte administrasjonsmodul kalt G1+. 100% nettbasert og 100% responsivt design. Det betyr at du kan styre ditt kassesystem fra alle alle flater enten det være seg smarttelefon eller PC / Mac. Så lenge man har nettverk har man full kontroll. Og om kassene skulle miste nettverket vil de fungere som normalt og alle data synkroniseres igjen når nettverk er tilbake. Ingen data tapt. 

Restaurant

Spesialiserte løsninger for de behov restauranter har.

Restaurant

Restauranter har andre behov enn en faghandel. Derfor leverer vi løsninger som er spesialiserte mot nettopp restauranter og som ivaretar de behov en restaurant måtte ha. Det være seg ulike oppsett for kjøkkenbonger, kjøkkenskjermer og annet.

Faghandel

Butikkdatasystemer tilpasset detaljhandel innen klær, sko, sport, m.fl.

Faghandel

Næringsdrivende innen faghandel som klær, sko, sport, zoo osv vil ha nytte av våre skybaserte butikkdatasystemer for nettopp denne bransjen. Passer for dem med behov for ett enkelt kasspunkt til flere titalls satt i system.

Kantine

Tilpassede betalingssystemer for kantiner der hurtige transaksjoner er nøkkelordet.

Kantine

I en kantine er det stort fokus på transaksjonshastighet. Enten kassepunktet er betjent eller om gjestene betaler en fast pris for besøket. Som for våre restaurantløsninger så er våre kantinesystemer utviklet for nettopp kantiner og har landets ledende aktører i kundeporteføljen.
Produkter

Innovative betalings­løsning tilpasset dine behov

Kasse - aPOS

Bestillings­system

Restaurant­booking

Hotell­booking

Avtale­booking

Event­booking

Nett­handel

Kontakt

Ta kontakt for en uforpliktende prat

Vi kommer tilbake til deg snart

Skriv til oss

Ta kontakt for en uforpliktende prat om hvordan vi kan hjelpe deg

Vi vil komme tilbake til deg så snart som mulig.